Sakarya Üniversitesi’nden Uluslararası İşbirliği

09.04.2019

Sakarya Üniversitesi ile Kosova AAB Koleji arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ve Kosova Kolegji AAB Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Shemsedin Vehapi arasında imzalanan işbirliği protokülü esnasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, Kosova AAB Koleji’nden Dekan Prof. Dr. Fatmir Pirava ve PDR Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nalan Kazaz hazır bulundu.

İmzalanan protokol çerçevesinde, Sakarya Üniversitesi ile Kosova AAB Koleji arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi, ikili işbirlikleri gibi alanlarda işbirliği yapılacak.

10.04.2019 – YC