Sakarya Üniversitesi’nde Kan Bağışı Seferberliği

13.05.2014

Geçtiğimiz yıl bir günde 1006 kişinin kan bağışlayarak rekor kırdığı kan bağışı kampanyası, bu yıl da Sakarya Üniversitesi Kampüsü’nde geniş bir katılımla gerçekleşti.

SAÜ Kızılay Topluluğu tarafından “Unutma Sen Yoksan Bir Eksiğiz” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına Sakarya Valisi Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı. Vali Büyük ve Rektör Prof. Dr. Elmas, Kızılay’ın kurduğu çadırlara gelerek kan bağışında bulunan öğrenci ve personeli ziyaret etti.

Şenlik havasında geçen kan bağışı kampanyası, müzik dinletileri, yemek ve çeşitli etkinliklerle gün boyu devam etti.

13/05/2014 – ST