Sakarya Üniversitesi’nde Bayramlaşma

06.09.2017

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademik ve idari personeli, SAÜ Rektörlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma kokteylinde bir araya geldi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın ev sahipliğinde Personel Yemekhanesinde düzenlenen bayramlaşma kokteyli, akademik ve idari personeli bir araya getirdi. Rektör Elmas, kokteyle katılan akademik ve idari personelle tek tek bayramlaştı.

Yoğun katılımın olduğu kokteylde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Kadir Ardıç, SAÜ Genel Sekreteri Reyhan Yıldırım da hazır bulundu.

06/09/2017 – MA

ETİKETLER: ,