Sakarya Üniversitesi’nde Bayramlaşma

22.10.2013

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademik ve idari personeli, SAÜ Rektörlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma kokteylinde bir araya geldi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın ev sahipliğinde Personel Yemekhanesi’nde düzenlenen bayramlaşma kokteyli, akademik ve idari personeli bir araya getirdi. Rektör Elmas, kokteyle katılan akademik ve idari personelle tek tek bayramlaştı.

Yoğun katılımın olduğu kokteylde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Fatih Üstel, SAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç ve Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım da hazır bulundu.

22-10-2013 / ST