Sıcak

Sakarya Üniversitesi ile Doğru Tercih Programı Başlıyor

28.06.2021

Sakarya Üniversitesinin aday öğrencilere yönelik hazırladığı Doğru Tercih programı 29 Haziran (yarın)  itibariyle başlıyor. Program Sakarya Üniversitesi YouTube kanalı (sakaryauni) ve TV264’ten canlı olarak yayınlanacak.

Sakarya Üniversitesi ve TV264’ün ortak yayını ile gerçekleşecek olan programda aday öğrencilere Sakarya Üniversitesinin tanıtımı yapılacak. 29 Haziran Salı günü saat 15.00’te başlayacak olan programda ilk olarak İletişim Fakültesi tanıtılacak. Fakülte dekanlarının konuk olduğu programın ikincisi ise 1 Temmuz’da aynı saatte başlayacak ve Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi tanıtılacak.

Aday öğrencilerin soruları canlı yayında cevaplanacak

Aday öğrencilerin merak ettiği soruların canlı yayında cevaplanacağı programda fakültelerle ilgili genel bilgilerin yanında staj olanakları ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgi verilecek. Programda ayrıca SAÜ’nün eğitim imkânları, uluslararası olanakları, öğrenci değişim programları ve sosyal imkânları hakkında bilgi verilecek.

Haftada iki canlı yayın yapılması planlanırken, programın devamında hangi fakültelerin tanıtılacağı önümüzdeki günlerde Sakarya Üniversitesinin sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Programın final bölümü ise SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ile yapılacak.