Sakarya Üniversitesi Beyaza Büründü

17.01.2021

Sakarya’da etkili olan kar yağışının ardından Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsünde de kartpostallık görüntüler oluştu.

Serdivan ilçesinin yüksek kesiminde bulunan Esentepe Kampüsü, yoğun kar yağışıyla birlikte beyaza bürünürken, SAÜ İletişim Koordinatörlüğü’nün objektifine kartpostallık kareler yansıdı.

Kar kalınlığı yer yer 50 santimetreye ulaşırken, üniversitenin karla mücadele ekipleri de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kampüse gelen öğrenciler ve vatandaşlar, oluşan bu güzel manzara karşısında fotoğraf çektirdi.

17-01-2021 / Fotoğraflar: Semih Topçu

154.289 kez görüntülendi.