Sakarya Üniversitesi ABD’li Uzmanları Ağırlıyor

Sakarya Üniversitesi ABD’li Uzmanları Ağırlıyor
18.10.2011
575
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), üniversitede yürütülmekte olan Eğitim Öğretim Güncelleme ve Kalite Güvencesi Çalışmaları ile bilgi paylaşımı için Amerika Birleşik Devletleri Governors State Üniversitesi’nden 3 akademisyeni ağırlayacak.

Governors State Üniversitesi Baş Rektör Yardımcısı Dr. Terry Allison, Eğitim Fakültesi Dekanı Dr. Deborah Bordelon ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Colleen Sexton’un Bologna süreci ve öğretim yeterlilikleri ile vereceği konferanslara Sakarya Üniversitesi’nde başta dekan ve bölüm başkanları olmak üzere birçok akademisyen katılacak.

Aynı zamanda Illinois Eyaleti’nin yeterlilikler komitesi üyesi olan akademisyenler, Sakarya Üniversitesi’nde çeşitli temaslarda bulunarak yeterliliklerin ve öğrenme çıktılarının nasıl öğretilmesi ve hangi süreçlerin dikkate alınması konularında Sakarya Üniversitesi akademisyenleri ile görüş alışverişinde bulunacaklar.

19-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan ziyarette yapılacak tartışmalarla, Türkiye’de yeterlilikler konusunda lider konumda olan Sakarya Üniversitesi bilgi birikimini bir adım daha ileri götürme fırsatı yakalayacak.

Ziyaretin programı şöyle:

20 Ekim 2011 Perşembe

10:00 – Senato üyeleri ile toplantı

14:00 – Dekan yardımcıları, müdür yardımcıları, bölüm başkanı ve anabilim dalı başkanları ile toplantı (Kongre ve Kültür Merkezi A1 Numaralı Salon)

21 Ekim 2011 Cuma

10:00 – Eğitim Öğretim Programları Danışma Kurulu ile Toplantı (Senato)

14:00 – Değerlendirme Toplantısı (Rektörlük)

 

18/10/2011 – SAÜ BHİM

 

 
575 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.