Sakarya İçin Çal Projesi Tamamlandı

24.10.2016

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Medyabar işbirliği ile hazırlanan “Sakarya İçin Çal” isimli proje tamamlandı.

“Sakarya İçin Çal” isimli projede Sakarya’nın “Elmayı Top Top Yapalım” türküsü ve Sakarya, öne çıkan yönleriyle tanıtıldı. Proje ile doğal ve kültürel bakımdan son derece renkli ve zengin bir coğrafyada yer alan Sakarya’nın, Karadeniz ve Marmara’dan beslenen doğal güzelliklerine, yerel kültürel unsurlarına, müziğin ve ritmin güçlü vurgusuyla farkındalık yaratmak amaçlandı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın başlattığı projeyi, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ile Medyabar ekibi ortaklaşa gerçekleştirdi. Projenin genel sanat yönetmenliğini Prof. Hatice Selen Tekin, müzik yönetmenliğini Öğr. Gör. Cengiz Atlan, görüntü yönetmenliğini ise Medyabar ekibi ve Zafer Tokuş üstlendi. Projeye ait video klibin senaryosu, kurgusu ve dans yönetmenliği ise Yrd. Doç. Kerem Cenk Yılmaz’a ait.

24.10.2016 – YC