Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim

Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim
17.04.2018
1.344
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Yönetimi Dersi kapsamında, 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası sebebiyle Obeziteye farkındalık yaratmak için Nazmiye-Ömer Sözer İlk ve Ortaokulu öğrencileri ve velileri ile birlikte Sapanca Uzunkum Park’ta “Sağlıklı Beslenelim” isimli bir piknik etkinliği düzenledi.

10 Nisan 2018 Salı günü yapılan haftanın ilk etkinliğinde Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri “Nazmiye-Ömer Sözer İlk ve Ortaokulu öğrencilerine obezitenin tanımı, yeterli ve dengeli beslenme ile düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının okul çağındaki öğrencilere faydası ve yapılması gerekenleri anlattı.

13 Nisan 2018 Cuma günü yapılan ikinci etkinlik Sapanca Belediyesine ait Uzunkum Park piknik alanında yapıldı. Nazmiye-Ömer Sözer İlk ve Ortaokulu öğrencileri, velileri ve hocalarının katıldığı etkinlikte müzik eşliğinde oyunlar oynanarak, palyaço ile öğrenciler ve veliler gün boyunca eğlendiler.

Düzenlenen pikniğin ardından bilgi yarışması, çuval yarışı, halat çekme, koşu yarışı gibi çeşitli aktiviteler düzenlendi. Yarışmalara katılan tüm öğrencilere öğretmenler tarafından hediye kitap takdim edildi.

17.04.2018 – YC


1.344 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.