Sağlık Hizmetlerinde Mezuniyet Coşkusu

Sağlık Hizmetlerinde Mezuniyet Coşkusu
06.07.2018
1.485
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleşti.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 5 Temmuz Perşembe günü düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Güvey, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

SAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 7 farklı programdan oluştuğu bilgisini veren Müdür Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir, “Yüksekokul bünyesinde Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Optisyenlik, Tıbbı Dökümantasyon ve Sekreterlik ile Tıbbı Laboratuvar Teknikleri programları olmak üzere, bu sene toplam bin 760 öğrenciye eğitim hizmeti sunduk. Bu dönem mezun olan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Mezun olan öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi olan Şevval Kaçar, mezun arkadaşları adına bir konuşma yaptı. Kaçar, “Sevgili annelerimiz, babalarımız ve ailelerimiz, öğrenmeye sizin kollarınızda başladık. Verdiğiniz destek sayesinde bugün burada mezun oluyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sakarya Üniversiteli olmanın gururunu tüm mezun olan arkadaşlarımla beraber yaşıyor, üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeyi bir borç biliyoruz. Tüm mezun olan arkadaşlarıma da başarılı bir meslek hayatı diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Sağlık Hizmetleri MYO birincisi, İlk ve Acil Yardım programı mezunu Şevval Kaçar ödülünü ve belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç’ın elinden aldı.

Tören, mezuniyet yemini ve kep fırlatılması ile sona erdi.

06-07-2018 / BU

 

 

 
1.485 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.