Sağlık Bilimleri Fakültesine Akreditasyon Değerlendirmesi

16.12.2019

Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK), 8- 10 Aralık 2019 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümüne değerlendirme ziyaretinde bulundu.

Değerlendirme sürecinde Rektörlük, Fakülte Dekanlığı, Ebelik bölümü öğretim elemanları, idari personeller, öğrenciler ve dış paydaşlar ile görüşen takım üyeleri, fakültenin fiziki altyapısı ile eğitim-öğretim ortamlarını inceledi.

Değerlendirmede Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümünün güçlü ve geliştirilmeye açık alanları içeren çıkış raporu okundu. Oldukça olumlu ve verimli geçen saha ziyaretinin ardından hazırlanacak sonuç raporunun, SABAK tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesine gönderileceği belirtildi.

16-12-2019 / ST