Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu
22.06.2023
1.150
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

SAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 22 Haziran 2023 Perşembe günü SAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Aygin, akademik ve idari personeller, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin kortej yürüyüşü ile başlayan törenin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin açılış konuşmasını yapan SAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Aygin “Mesleki kariyer basamaklarınızı hızla tırmanmanızı ümit ediyorum. Bilimsel bilgi ve becerisi, hoşgörü ve insan sevgisiyle hareket etmeniz çok önemli. Sizlerin herhangi bir ırk, inanç, dil, renk, siyasal ve sosyal bir ayrım gözetmeksizin hastalara bakacağınıza, hayatlarını korumak ve iyileşmelerine katkı sağlayarak ettiğiniz yemine sadık kalacağınıza bütün kalbimle inanıyorum” dedi.

Prof. Dr. Dilek Aygin, “Değerli veliler, evlatlarınızla iftihar edecek, meslek hayatları boyunca onları takip edecek ve başarılarıyla gurur duyacaksınız. Üniversitemizin ve fakültemizin mezuniyetlerde yaşadığı mutluluğun arkasındaki en büyük destekçimiz, gücümüz siz değerli anneler, babalar, kardeşler ve can dostlarısınız.” sözleriyle velilere teşekkür etti.

Törende bir konuşma yapan Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve velileri  Sakarya Üniversitesi’nde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sakarya Üniversitesi’nin Mükemmellik Ödülünü alan Türkiye’deki tek üniversite olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Köseoğlu, “Geçen ay açıklanan verilere göre Sakarya Üniversitesi akredite programları bakımından Türkiye’de ilk sırada. Biz eğitim sistemimize güveniyoruz. Öğrencilerimiz en güncel donanımla, en güncel akademik bilgi ile mesleklerine hazır hale getirdik. Bütün öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, değerli velilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakülte birincisi Miray Deliktaş, fakülte ikincisi Rabia Nur Serbest, Fakülte üçüncüsü ise Nursel Gül oldu. Fakülte birincisi Miray Deliktaş’a ödülü ve belgeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu tarafından takdim edildi. Fakülte öğrencilerine mezuniyet belgeleri akademisyenler tarafından verildi. Fakülte birincisi Miray Deliktaş, mezunlar adına birer konuşma yaptı. Tören, öğrencilerin mezuniyet yeminini okumaları ve keplerini havaya atmaları ile sona erdi.


1.150 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.