Gök Gürültülü

Robert Eckert Üniversitesi ile İşbirliği

16.09.2011

Sakarya Üniversitesi ile Almanya Dr. Robert Eckert Üniversitesi arasında 06 Eylül Salı günü işbirliği anlaşması imzalandı.

Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu ile Almanya Dr. Robert Eckert Üniversitesi arasında imzalanan anlaşma ile iki kurum arasında Avrupa Birliği projelerinde ortak proje üretme, üretilen projeleri destekleme, bilimsel ve mesleki alanlarda ortak çalışma hedefleniyor.

Anlaşma ile proje, bilimsel çalışmalar ile mesleki alanlarda işbirliğinin amaçlandığını belirten Hendek MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yüksel, “Eğitim-öğretim, sertifika programları, kurs ve seminer gibi faaliyetlerde işbirliğini amaçlıyoruz. Söz konusu işbirliğinin yürütülmesi ve uygulamaya konulması aşamalarında Hendek Kaymakamlığı ile Hendek Belediye Başkanlığı da destek ve katkı sağlayacaklarını belirttiler.”

Anlaşma çerçevesinde 2011-2012 öğretim yılında Sakarya Üniversitesi’nden, Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediye Başkanlığı’ndan bir heyetin Almanya Dr. Robert Eckert Akademisi’ne ziyaret gerçekleştirmesi de planlanıyor.

15/09/2011 – SAÜ BHİM