Resim Bölümü Öğretim Elemanları Sergisi

03.12.2019

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde (STMF) “Resim Bölümü Öğretim Elemanları Sergisi” açıldı.

Serginin açılışına Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, STMF Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Sergiye katılmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Rektör Savaşan, “Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin üniversitemiz için önemi büyük. STMF ve Devlet Konservatuvarı gibi birimler bir üniversitenin kültür ve sanat hayatı için olmazsa olmaz. Dolayısıyla yıl boyunca bu tür faaliyetleri artırmaya çalışıyoruz. Sergiye katkısı olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplam 14 eserin yer aldığı sergide öğretim elemanlarının yağlı boya, akrilik boya ve karışık teknik kullanarak hazırladığı “Bi’ Yerde”, “Dışarda”, “İsimsiz”, “Beyaz Su Vadisi”, “Hafıza Kaybı”, “Fragman 2”, “Simurg”, “Mavi Serisi 1,2 Ve 3”, “Düşler 2” ve “Vesika” adlı eserler sergilendi.

Sergiye Prof. Füsun Çağlayan, Prof. Şive Neşe Baydar, Prof. Neslihan Özgenç, Dr. Öğr. Üyesi Gülseren Budumlu, Dr. Öğr. Üyesi Şirin Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Bozdurgut, Öğr. Gör. Gülay İnce, Arş. Gör. Onur Karaalioğlu, Arş. Gör. Hilal Balcı, Arş. Gör. Kevser Akçıl ve Arş. Gör. M. Emrah Özaras olmak üzere 11 öğretim elemanı katıldı.

03.12.2019 / Nurşen Şügür