Resim Bölümü Öğrencilerinin Çevrimiçi Yılsonu Sergileri Yayında

Sakarya Üniversitesi Resim Bölümü tarafından düzenlenen çevrimiçi yılsonu sergisi açıldı.

Resim Bölümü Öğrencilerinin Çevrimiçi Yılsonu Sergileri Yayında
24.06.2020
2.551
A+
A-

SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümünce Covid-19 pandemisi nedeniyle yüz yüze yapılamayan yılsonu sergisi, eserlerin görülebilmesi amacıyla çevrimiçi alanda 22 Haziran 2020 Pazartesi günü itibarıyla yayına girdi.

Resim bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şirin Yılmaz koordinatörlüğünde gerçekleştirilen çevrimiçi sergide, dijitalleşmenin gündelik hayatın her alanında gerçekleştiği çağımızda, pandemi gündemiyle kısıtlanan sanatsal iletişim ve etkileşimin ortaya çıkarılması için oluşturulan web alanına resimb.sakarya.edu.tr adresinden erişim sağlanabiliyor.

Başta 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Sergisini içeren ve tüm öğrencilerin üretimlerini farklı kategorilerde sergileme imkanı bulduğu çevrimiçi sergi alanları, aynı zamanda bölümün sergi arşivi şeklinde de kullanılacak. Bölüm web sayfasında yer alan anasayfa bağlantısı ve etkinlik duyuruları kısmından erişilebilen ve lisans ile lisansüstü olarak ayrılmış iki ayrı web bağlantısı üzerinden gerçekleşen çevrimiçi sergiler izleyicilerini bekliyor.

Sergilere https://resimb3.wixsite.com/sauresimsergi ve https://resimb3.wixsite.com/lisansustu adreslerinden ulaşılabilir.


2.551 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.