Rektör Savaşan’dan UZEM ve BAUM’a Ziyaret

01.06.2020

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (UZEM) ile Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezini (BAUM) ziyaret etti.

Koronavirüs pandemisi sürecinde uzaktan online eğitimleri başarıyla yürüten Sakarya Üniversitesi, bu alanda Türkiye’ye örnek gösterilen üniversitelerden birisi oldu. Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ve Genel Sekreter Yaşar Kahraman ile birlikte UZEM Müdürü Prof. Dr. M. Barış Horzum ile BAUM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özmen’i ziyaret ederek, yürütülen uzaktan online eğitimler konusunda merkezlerdeki öğretim üyelerinden bilgi aldı.

Bahar döneminde online olarak yapılacak final sınavlarının başladığını belirten Rektör Savaşan, sınavların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, UZEM ve BAUM’a bu konudaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

01-06-2020 / ST