Rektör Savaşan’dan Bayram Mesajı

17.08.2018

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Savaşan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlarımız toplumsal bağlarımızı güçlendiren, yardımlaşma ve dayanışma duyguları öne çıkaran, insanlar arasındaki sevgiyi ve saygıyı artıran, küskünlüklerin ve dargınlıkların sona erdiği çok özel günlerdir. Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunu hep beraber yaşayacağımız Kurban Bayramı’nın, İslam Alemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve Sakaryalı hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim.”

Prof. Dr. Fatih Savaşan