Rektör Elmas’tan Sakaryaspor’a Tam Destek

08.12.2014

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve beraberindeki heyet, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Sakaryaspor’a destek olmak amacıyla hayata geçirilen Mobil Aidat Sistemi hakkında SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a bilgi veren Sakaryaspor Kulüp Başkanı Aydın, “Mobil aidat sistemi, Sakaryaspor’a destek olmak için hazırlanan bir proje. Hemşerilerimiz, 8071’e 54 yazıp mesaj yollandığı takdirde, gelen mesaja ‘Evet’ yazarak, bu şehrin takımı olan Sakaryaspor’a aylık olarak katkı sağlamış olacaklardır” dedi.

Sakaryaspor konusunda üniversite olarak, gerekli eğitim ve işbirliği desteklerine daima hazır olduklarını belirten Rektör Elmas “Sakaryaspor’a üniversite olarak, her türlü desteği vermeye hazırız. Sakaryaspor’a gönül verenlerin bu uygulama sayesinde, kulübe sağlayacakları katkının daha da artacağına inanıyorum” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, KOD 54 projesini bizzat deneyerek Sakaryaspor Mobil Aidat Sistemi’ne üye oldu.

Sakaryaspor Mobil Aidat Projesi

KOD 54, Sakaryaspor’a destek olmak isteyenlerin 8071’e 54 yazıp kısa mesaj yollamaları ve gelen mesaja ‘Evet’ yazarak cevaplandırmaları halinde kulübe destek verilen bir sistemdir. Bu işlemi yapanlar takıma aylık 5 TL, 54GOLD yazanların aylık 20 TL, 54PLUS yazanların ise aylık 50 TL olarak destek olabilecek. İptal etmek için ise 8071’e IPTAL yazmak yeterli olacak.

05.12.2014   YÇ