Rektör Elmas’a Ziyaret

Rektör Elmas’a Ziyaret
03.12.2012
691
A+
A-

Dünya Karate Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden Sakarya Üniversitesi öğrencileri Enes Erkan ve Şeyda Burucu, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Enes Erkan ve Şampiyonada Dünya 2’ncisi olan Şeyda Burucu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Solmaz’da hazır bulundu.

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim görmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden büyük başarı elde eden sporcular “Sakarya Üniversitesi’ndeki hocalarımızın, büyüklerimizin desteği bizi çok mutlu ediyor. Bu destek bizi bir sonraki müsabaka için moralimizi yüksek tutmamızı sağlıyor” dedi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise, “Sporcularımızı elde ettiği başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlerde yönetim olarak, öğrencilerimizin daima yanındayız.” diye konuştu.

03/12/2012 – YC


691 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.