Rektör Elmas, “Yemekte Kim Var?” Programına Konuk Oldu

18.11.2016

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Yorumluyorum Tv’nin yeni yarışma konsepti “Yemekte Kim Var?” programına katıldı.

Her programda üniversite öğrencileri tarafından yakından takip edilen ünlü isimlerin konuk olacağı “Yemekte Kim Var?” programının ilk konuğu, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas oldu.

Birbirini hiç tanımayan üç üniversite öğrencisi, daha önce hiç görmedikleri bir evin mutfağında, sınırlı imkânlarla ve sınırlı sürede yapacakları yemekler ile kıyasıya bir rekabete girdi. Farklı yörelerin farklı lezzetlerini öğrenci evine taşıyan ‘Yemekte Kim Var?’ programının ilk bölümünde, yarışmacı öğrencilerden Çiğdem, Gaziantep yöresine ait Hünkâr Beğendi yemeğiyle, yarışmacı öğrencilerden Hatice, Adana’dan Topalak Çorbası ile, son yarışmacı Aylin ise Çökertme Kebabı ile yarışmaya katıldı.

Serdar Öztürk’ün sunumu ile renk kattığı programda Rektör Elmas, yemeklerin hepsini birbirinden lezzetli buldu ve yarışmacılara oy verirken oldukça zorlandı.

18-11-2016 / ST