Rektör Elmas Kalite Çalıştayına Katıldı

Rektör Elmas Kalite Çalıştayına Katıldı
21.02.2012
744
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Türkiye’de Yükseköğretimin Yeniden Yapılandırılması ve Kalite Güvence Sistemi Çalıştayı”na katıldı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 20 Şubat Pazartesi günü Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ)’nde düzenlenen “Türkiye’de Yükseköğretimin Yeniden Yapılandırılması ve Kalite Güvence Sistemi Çalıştayı”na katıldı.

ZKÜ ile SETA Vakfı’nın ortaklaşa düzenledikleri Çalıştaya YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, YÖK Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, YÖK üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk ve Prof. Dr. Yunus Söylet katıldı.

Çalıştayın ilk oturumunda “Türkiye’de Yükseköğretimin Yeniden Yapılandırılması ve Kalite”, ikinci oturumda ise “Yükseköğretim için Kalite Güvence Sistemi Yaklaşımı” konuları hakkında sunumlar ve konuşmalar yapıldı. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ‘Sakarya Üniversitesi’nde ENQA İç Dış Değerlendirme Süreçleri ve Uygulama Örneği’ konusunda sunum yaptı.

Genel bir değerlendirmenin yapıldığı üçüncü oturumun sonunda YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, oturumlara katılanlara plaket verdi.

20/02/2012 – Haber Merkezi


744 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.