Ramazan Kurtoğlu Konferans Verecek

11.04.2017

Akademisyen, ekonomist ve yakınçağ siyasi tarih uzmanı Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, Sakarya Üniversitesi’nde konferans verecek.

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin düzenlediği etkinliğe katılacak olan Doç. Dr. Kurtoğlu “Küresel Para Savaşlarının Türkiye’ye Etkisi” isimli bir konferans verecek.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenecek etkinlik 12 Nisan Çarşamba günü saat 15’te gerçekleşecek.

Kurtoğlu, Yenidünya düzeni, küresel hegemonya, küresel ekonomi konularına özgün bakış açısı ile değerlendirecek.

11/04/2017 – HAy