Proje Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor

Proje Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor
06.09.2023
1.178
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü tarafından projeler ile alakalı değerlendirme toplantıları düzenlenmeye devam ediyor.

Toplantıda, TÜBİTAK projelerinin genel istatistikleri, 2022- 2023 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK tarafından kabul edilen projeler, üniversitenin projelere katılım düzeyleri gibi konular ele alındı. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al başkanlığında düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Özer Köseoğlu ve akademisyenler katılım gösterdi.

Projeler konusunda ivme artışı beklediğini belirten Rektör Prof. Dr. Hamza Al, “Üniversitemiz,  bu hedefe tüm birimleri ile odaklanmış durumda. Türkiye’de yer alan ilk 20 üniversite arasına girdiğimizde kaynak ve kadro konusunda kolaylıklar sağlanıyor. Bu hedefimize ulaşacağımızdan eminiz. Sakarya Üniversitesi olarak ülkemizin yüzüncü yılında teknoloji, araştırma, bilgi güvenliği, üniversite-sanayi işbirliği gibi pek çok alanda önemli projeler yürütüyoruz. Ekip olarak ülkemizin,  bölgemizin ve şehrimizin refahını daha da ileriye taşımak için odaklandık. Siz değerli hocalarıma bu konuda gösterdiğiniz önem ve hassasiyet için tekrar teşekkür ediyor, üniversite olarak başarılı çalışmalarımızın devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.


1.178 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.