Program Değerlendirme Çalışması (Aralık 2013) Duyurusu

28.11.2013

Sakarya Üniversitesinde, eğitimin kalitesini geliştirmek ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla  2013 Aralık ayı içerisinde lisans bölümlerinde Program Değerlendirme Çalışması yapılacak.

Sakarya Üniversitesinde eğitimin kalitesini geliştirmek ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla 2013 Aralık ayı içerisinde lisans bölümlerinde Program Değerlendirme Çalışması (akran değerlendirme) yapılacak. Program değerlendirmelerinin daha objektif bir bakış açısıyla yapılmasını sağlamak amacıyla üçer kişilik takımlar oluşturulmuş ve takımda iki üye üniversite içinden bir üye de Sakarya Üniversitesi dışından alanın uzmanı öğretim üyeleri belirlenmiştir.

Süreç ile ilgili tüm bilgilere;  http://www.eds.sakarya.edu.tr/Pages/arsiv1.aspx adresinden erişilebilir.

28.11.2013 – MA