Prof. Günay’dan Diyanet Tv’de Program

23.09.2020

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Diyanet Tv’de “İlmihal” adlı bir program yapmaya başladı.

Program ibadetler, inanç esasları, emir ve yasaklar gibi sosyal ve gündelik hayatın içerisindeki dinî ve fıkhî konuları ele almayı hedefliyor.

Programın yayınlanan birinci bölümünde Prof. Dr. Günay tarafından ilmihalin ne anlama geldiği, ilmihal bilgilerinin kapsamı, ilmihal bilgilerine neden gerek duyulduğu ve bunların inananlara neler sağladığı, her Müslümanın mutlaka bilmesi gereken hususların neler olduğu konuları üzerinde duruldu.

Diyanet Tv’de her Pazartesi 14:00’te yayınlanacak programın tekrarı da aynı gün 23:30’da verilecek.

Programın 1. bölümünü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

91.919 kez görüntülendi.