Prof. Dr. Sazak’a Gürcistan’dan Ödül

20.09.2017

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Prof. Dr. Nilgün Sazak, Gürcistan’da düzenlenen bilim festivalinden ödül aldı.

Sosyal bilimler, sağlık ve mühendislik bilimlerinde 15 dergiyi bir arada barındıran NWSA’nın düzenlediği “2. Uluslararası Bilim Sempozyumu”, Gürcistan’ın Tiflis şehrinde 5-8 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Farklı disiplinlerde 170 bildirinin sunulduğu sempozyumda Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Prof. Dr. Nilgün Sazak, ‘Fine Arts’ alanında “Best Paper Award” ödülüne layık görüldü. Sazak’a ödülünü NWSA Dergisi Fine Arts Editörü Doç. Dr. Ebru Temiz takdim etti.

20-09-2017 / ST