Gök Gürültülü

Prof. Dr. Kaymakcan Tarafsız Bölge’de

07.02.2012

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bölümleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Kaymakcan Tarafsız Bölge programında din algısı üzerine yaptıkları araştırmanın sonuçlarını yorumladı.

CNN Türk’te dün akşam (6 Şubat) yayımlanan Tarafsız Bölge programında ‘Dindar Nesil Tartışması’ masaya yatırıldı.

Programa konuk olan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Kaymakcan, din algısı üzerine yaptıkları araştırmanın sonuçlarını yorumladı. Kaymakcan, araştırma sonuçlarına göre Türkler ile Fransızların din algılarının birbirlerine benzediğini ifade etti.

07/02/2012 – Haber Merkezi