ATAMA : Prof. Dr. Kadir Ardıç Rektör Yardımcısı Oldu

21.07.2017

SAÜ Rektör Yardımcılığını yürüten Prof. Dr. Atilla Arkan görevini Prof. Dr. Kadir Ardıç’a devretti.

Prof. Dr. Kadir Ardıç kimdir?

1969 yılında Almanya’nın Frankfurt şehrinde doğdu. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 1995 yılında Sakarya Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans, 1998 yılında da Yönetim ve Organizasyon Bölümü Ana Bilim Dalı’nda Doktora eğitimini tamamladı. 1994-2001 yılları arasında Sakarya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde 2001-2005 yılları arasında Yardımcı Doçent, 2005 – 2010 yılları arasında Doçent, 2010- 2011 yılları arasında Profesör olarak görev yaptı. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nde 2011 yılından beri Profesör olarak akademik görevine devam etmektedir.

2013-2017 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri olarak idari görevini sürdüren Prof. Dr. Kadir Ardıç, 4 çocuk babasıdır.

ETİKETLER: , ,