Prof. Dr. Erhan Afyoncu’dan Rektör Savaşan’a Ziyaret

07.09.2018

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Sakarya Üniversitesi rektörü olarak atanmasından önce yardımcılığını yapan Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette Prof.Dr. Afyoncu’ya Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Hava Mühendis Tuğgeneral Ersin Göse eşlik etti. Güncel konular ve her iki üniversitenin gelişim süreçleri ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunan Prof. Dr. Afyoncu ve Prof. Dr. Savaşan potansiyel işbirliği imkanlarını da ele aldı. Rektör Savaşan Prof. Dr. Erhan Afyoncu’ya ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

06-09-2018 / ST