Physics Students Meet in SAU

22.06.2012

Sakarya University hosts 8th ‘National Physics Students Congress’ this year.

The event, organized by SAU Physics Society, will be held in SAU Culture and Congress Center on June 24-30, 2012.

It is stated that 30 different universities will be attending to the event which will be the biggest student congress in national area.

Many famous names will come together in the congress such as Rector of Sabancı University Prof. Dr. Nihat Berker, Former President of TUBITAK Prof. Dr. Namık Kemal Pak, Director of Accelerator Technologies Institute of Ankara University Prof. Dr. Ömer Yavaş, Former President of Turkey Atomic Energy Authority Prof. Dr. Mehmet Tomak, Former President of Turkish Astronomical Society Prof. Dr. Ethem Dermen and SAU Faculty Member of Physics Department Prof. Dr. İbrahim Okur.

June 22, 2012, YC

Transl.: YK