Sisli

Personel Ligi Maç Sonuçları

03.03.2020

Sakarya Üniversitesinde her yıl düzenlenen öğrenci ve personel futbol karşılaşmaları, bu yıl “50. Yıl Etkinlikleri” kapsamında yapılıyor. SAÜ Personel Ligi maçları kahraman şehitler için yapılan saygı duruşu ile başladı.

Personel Ligi Maç Sonuçları

Enstitüler: 1               Strateji Gel. Dai. Bşk.: 5

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Mutlu Uyar

Enstitüler: Onur* Kadir* Osman* Erdinç** Hacı* Hakan* Caner* Metin* Murat*

Antrenör : Bülent Türkmen

Strateji Gel. Dai. Bşk.: Onur*** Kerem**** Anıl*** Şemsi*** Fazlı*** Mehmet*** Sefa*** Şeyhmus*** Doğukan***

Antrenör : Kerem Keskin

Goller : Kerem Keskin (23-35-55.dk), Anıl Yıldız (38.dk), Mehmet Uymaz (48.dk) (Strateji Gel. Dai. Bşk.), Erdinç Şenol (78.dk) (Enstitüler)

Sarı Kart: Murat Erkaya (Enstitüler), Şeyhmus Aksoy (Strateji Gel. Dai. Bşk.)

Kırmızı Kart :

Strateji Daire Başkanlığı İyi Başladı

Gecenin ilk maçı stratejik ataklarla rakip kaleye akın eden Strateji tam 5 gol atarak rakibinden 3 puanı kaptı. Maç boyunca 3 gol atan Kerem Keskin takımın galibiyetinde büyük rol oynadı.

Mühendislik Fak.: 7          Siyasal Bil. Fak.: 0

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Mustafa Arslan

Mühendislik Fak.:  Numan*** Hasan*** Muhammet*** Yılmaz*** Orhan*** Mustafa*** Hasan*** Erkan*** Ömer*** Cihan***

Antrenör : Hasan Mıtıncık

Siyasal Bil. Fak.: Ünal* Recep* İsmail* Altan* Mehmet* Enes* Uğur* Veysel* Mevlüt*

Antrenör : Veysel İnal

Goller : Hasan Mıtıncık (24.dk), Hasan Özer (44.dk), Cihan Çalışkan (48.dk), Ömer İbiş (60-86.dk), Orhan Yalçınkaya (82.dk), Burhan Navdar (88.dk) (Mühendislik Fak.)

Sarı Kart :

Kırmızı Kart :

Mühendislik Duman Etti

Mühendisler Kaptan Hasan’ın liderliğinde adeta coştular. Rakip kaleye gol olup yağdılar. Daha maçın başında gol sağanağı başladı.