Pazarlama ve Finans Zirvesi

Pazarlama ve Finans Zirvesi
11.12.2019
1.655
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMK) tarafından “Pazarlama ve Finans Zirvesi” adlı etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen etkinliğe konuşmacı olarak Türk Telekom Pazarlama Müdürü Armağan Ümit Önal ve Kahve Dünyası Muhasebe Müdürü Burak Dalyan katıldı.

“İlerlemek adına adımlar atmalısınız”

Kahve Dünyası Muhasebe Müdürü Burak Dalyan, öğrencilere ilerlemek için adımlar atmaları ve kendilerine farklı seçenekler arasından bir yol seçmeleri gerektiği tavsiyelerini verdi. Dalyan, “Girdiğiniz o yol sizi bir yerlere götürecek. Çalışma hayatında ‘bu benim işim değil’ demek yerine, farklı bakış açılarının size bir şeyler katacağını düşünün. Elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyin. Özellikle ülkemizde daha fazla olmak üzere, teori ve pratik her zaman aynı değil. Dolayısıyla pratikte iş hayatında kendinize katacağınız her bir bakış açısının ve tecrübenin faydasını er ya da geç göreceksiniz. Hata yapmaktan korkmayın” dedi. Finans alanından da söz eden Dalyan, öğrencilere finans alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilerin yabancı bir dil öğrenmek kadar teknik olan finans dilini de öğrenmesinin önemine işaret etti.

“İş hayatınız sizleri gerçek hayatla yüzleştirecek”

Telekom Pazarlama Müdürü Armağan Ümit Önal, öğrencilerin kendi formülünü yaratmaları gerektiğini söyleyerek, iş hayatıyla ilgili önerilerini ve tecrübelerini anlattı. İş hayatındaki iletişim konusuna değinen Önal, “İş hayatınız sizleri gerçek hayatla yüzleştirecek. İnişler ve çıkışlar olacak ama motivasyonunuzu kaybetmeyin. İşinize en temelinden başlayın. İşinizi iyi yapmalınız ve sorumluluklarınızın bilincinde olmalısınız” şeklinde konuştu.

11.12.2019 / Neslihan Açıkgöz


1.655 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.