Pandemi Sürecinde Okula Dönüş ve Kaygılar Eğitimi

06.10.2020

Sakarya Üniversitesinde “Pandemi Sürecinde Okula Dönüş ve Kaygılar” konulu eğitim verildi.

SAÜ Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü Öğr. Gör. Özlem Aslan Bağcı tarafından 7 – 18 Eylül 2020 tarihleri arasında uzaktan eğitim yöntemi ile “Pandemi Sürecinde Okula Dönüş ve Kaygılar” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Online gerçekleştirilen eğitimde Öğr. Gör. Özlem Aslan Bağcı, katılımcılara Covid -19 salgınının çocukları nasıl etkilediği, salgın devam ederken okulların açılmasının bir kaygı kaynağı olup olmaması ve ebeveynlerin bu süreçte neler yapması gerektiği konu başlıklarında bilgiler verdi.