Gök Gürültülü

Pandemi Süreci Hakkında Merak Edilenler Eğitimi Düzenlendi

17.11.2020

Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Pandemi Süreci Hakkında Merak Edilenler” konulu online eğitim gerçekleştirildi.

Çevrim içi düzenlenen eğitime konuk olarak SAÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Altındiş katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Altındiş eğitimde Covid-19 pandemisinin ne olduğu, nasıl başladığı, Sars-Cov2 virüsünün nasıl bir virüs olduğu ve nasıl bulaştığı, ne zaman test yaptırılması gerektiği, antijen ve virüs tanı testlerinin ne olduğu gibi sorulara cevap verdi.

İki hafta süren çevrim içi eğitimde Prof. Dr. Altındiş, Covid-19 sonrasında kontrol testine gerek olup olmadığı, tedavi sürecinin nasıl işlediği ve korunma konusunda neler yapılabileceği konu başlıklarında da bilgiler verdi.

Eğitim sonunda Prof. Dr. Altındiş, personelden toplanan soruları da yanıtlayarak eğitimi tamamladı.

34.951 kez görüntülendi.