Özel Değerler Karma Sergisi Açıldı

Özel Değerler Karma Sergisi Açıldı
08.12.2022
814
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) tarafından düzenlenen “Özel Değerler” isimli kâğıt yapımı, batik ve dokuma atölye çalışmalarından oluşan sergi sanatseverlerine kapılarını açtı.

STMF Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay’ın açılışını yaptığı sergiye İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü İlke Erdaş, Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclis Üyesi Hayat Baysaling, Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclis Üyesi Yılmaz Okutan, Dekan Yardımcıları Doç. Mesude Hülya Doğru, Dr. Öğr. Üyesi Dicle Öney, Kurum Psikoloğu Merve Taşköprü, Öğr. Gör. Zeynep Çavdar Kaleli, fakülte hocaları, sergi kapsamında eserleri olan öğrenciler, farklı şehirlerden misafirler katıldı.

STMF Sanat Galerisinde açılan sergi Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Zeynep Çavdar Kaleli ve İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projesi kapsamında farklı gelişen çocuklar ve ailelerinin yardımıyla gerçekleştirilen kâğıt yapımı, batik ve dokuma atölye çalışmalarını kapsıyor. Sergi açılışı sonrası eserlerin üretimleri sırasında gerçekleştirilen çekimlerden oluşan video ilgi ile izlendi.

 
814 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.