Otomotiv Fenomeni Sinan Koç SAÜ’deydi

22.10.2019

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Mühendislik fakültelerince “Sinan Koç ile Otomotiv ve Mühendislik” adlı konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konferansa sosyal medyada otomotiv sektörü ile paylaşımları büyük ilgi gören makine mühendisi Sinan Koç katıldı. Koç, konferansta öğrencilere otomotiv sektörünü anlattı.

Otomotiv kültürü

Otomotive olan ilgisinin çocukluğundan geldiğini ve üniversite yıllarında bu ilginin arttığını söyleyen Koç, otomotiv ile gençlerin kendilerini nasıl geliştirebileceklerini anlattı. Koç, kendisinin de böyle yaptığını ve en büyük hedeflerinden birinin otomotiv kültürünü yaymak olduğunu kaydetti.

İyi bir fizibilite yapın

İyi bir girişim fikrinden veya yapılmamış bir şeye başlanmadan önce iyi bir fizibilite yapılması gerektiğine değinen Koç, “İyi bir planlama yapılmalı. Bir işin başarıya ulaşmasında doğru bir plan yapmak önemlidir. Tabi ki şans faktörünün de önemi vardır. Yapılacak iyi analizin ardından iş daha da geliştirilebilir” dedi.

Koç, konuşmasının sonunda katılımcıların sorularını cevapladı.

22-10-2019 / Neslihan Açıkgöz