Öğrenciler Soracak Rektör Savaşan Yanıtlayacak

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, canlı yayında öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.

Öğrenciler Soracak Rektör Savaşan Yanıtlayacak
22.04.2020

Koronavirüs günlerinde kampüsten ve yüz yüze derslerden uzak kalan öğrencilere moral vermeyi amaçlayan Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, sosyal medya üzerinden 24 Nisan Cuma günü yapılacak canlı yayın programında hem öğrencilerle sohbet edecek hem de soruları yanıtlayacak. Kişisel sosyal medya hesabından “Rektörle Baş Başa” adı verilen programın duyurusunu yapan Prof. Dr. Savaşan, “Kıymetli öğrencilerimiz, İnşallah Cuma akşamı canlı yayında buluşacağız. Sorulara cevap ve güzel bir hasbihal olması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Program akşam 21:30’da

24 Nisan Cuma günü saat 21:30’da başlayacak program Sakarya Üniversitesinin Youtube ve Facebook hesaplarında yapılacak. Rektörle Baş Başa programı www.youtube.com/sakaryauni ve www.facebook.com/habersau adreslerinden izlenebilecek.

22-04-2020 / ST
1.072 kez görüntülendi.