Öğrenciler “Silahla Olmaz!” Dedi

Öğrenciler “Silahla Olmaz!” Dedi
28.05.2019
2.552
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Sakarya’da cemiyetlerde silahla ateş edilmesinin önlenmesine yönelik bir reklam kampanyası hazırladı.

STMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinden Ömer Faruk Koç, Burak Gök, Hazal Yıldız, Kerim Turhan, Salih Akburak, Aslıhan Bayyiğit, Numan İnci ve Mutlu Düz, 2 Mayıs Perşembe günü fakültede gerçekleşen toplantıda Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit’e sunum yaptı.

Öğr. Gör. Gökçe Erinç Büyükşengür’ün öğrenciler ile sektör deneyimini bir araya getirdiği Reklam dersi kapsamında hazırlanan yeni kampanya çalışmaları, komutandan tam not aldı. Heyecanlı oldukları görülen öğrenciler, ilk kez böyle ciddi bir projede yer aldıkları için çok mutlu olduklarını, bu çalışmanın öğrencilik hayatlarının ilk meyvesi olduğunu söylediler.

Albay Cengiz Yiğit, 27 Mayıs Pazartesi günü yapılan iadeiziyarette, “Silahla Olmaz” başlığı altında topladıkları çalışmalarını çeşitli görseller hazırlayarak sunum yapan öğrencileri şükran belgesi ile onurlandırdı.

28-05-2019 / ST


2.552 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.