Öğrenci Senatosu toplantısı gerçekleştirildi

14.12.2023

Sakarya Üniversitesi Personel Lokalinde Öğrenci Senatosu düzenlendi. Etkinliğe SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Uygun, Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Havva Sert, idari personeller ve Öğrenci Senatosu Temsilcileri katıldı.

Senato toplantısında SKS izin işlemlerinin dijitalleştirilmesi üzerine fikirler sunuldu. Topluluk faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve bilgi alışverişi yapılan toplantıda ortak kullanıma açık yerlerin durumlarının düzeltilmesi için atılacak adımlar konuşuldu. Merkez Kütüphanenin fiziki yapısıyla ilgili fikirlerin sunulduğu toplantıda ilgili düzenlemenin yapılması için eylem planları ortaya kondu. Toplantıda Saklıbahçe’nin öğrencilerin kullanımına açılması fikri konuşulurken helikopter pistiyle alakalı şikayetler ele alındı.

Senato toplantısı Üniversite Yerleştirme Sınavında ilk 5 bine girip Sakarya Üniversite’sine yerleşen öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.