Öğrenci Ligi Yarı Final Maçları

16.04.2018

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Liginde oynanan yarı final maçları sonunda, Sapanca MYO ve Karasu MYO adını finale yazdırdılar.

Mühendislik Fak.: 1 – Sapanca MYO : 4

Saha: Kampüs Arena

Hakem: Tayfun Güz

Mühendislik Fak.: Yusuf** Hamza** Alperen** Enes** Amer** Ömer** Gökay** Ahmet** Hüseyin** Furkan** Kubilay**

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Sapanca MYO : Emre*** Caner*** Eymen*** Sercan*** Melih*** Berk*** Soner*** Övül*** Yunus*** Ahmet*** Davuthan*** Oğuzhan*** Hamit***

Antrenör: Salih Yıldız

Goller: Amer Raugoi (13.dk) (Mühendislik Fak.), Caner İrken (38.dk), Berk Kaya (48.dk), Melih Saraçoğlu (60.dk), Soner Dursun (70.dk) (Sapanca MYO)

Sarı Kart: Caner İrken, Melih Saraçoğlu (Sapanca MYO) Amer Raugoi, Yusuf Kalkan (Mühendislik Fak.)

Teknoloji Fak. : 8 – Karasu MYO: 9

Saha: Kampüs Arena

Hakem: Sinem Çetin

Teknoloji Fak. : Cihan** Kaan** Ahmet** Ferhat** Eren** Yaşar** Tunahan* Yusuf** Murat** Barış** Hüseyin**

Antrenör: Tuncay Yurt

Karasu MYO: Fatih*** Bayram*** Gökay*** Hasan*** Bedirhan*** Hüseyin*** Berkhan* Hüseyin*** Musa** Eren**

Antrenör: İsmail Kaçmaz

Goller: Tunahan Demir (16.dk), Eren Büyükkocabaş (2 gol Pen.), Ferhat Önlüer (2 gol Pen.), Kaan Düzgit (Pen.), Ahmet Emre Tekeol (Pen), Cihan Özden (Pen) (Teknoloji Fak.) Hüseyin Balta (88.dk), Hüseyin Balta (Pen.), Bedirhan Kartal (2 gol Pen), Hasan Sevinç (2 gol Pen.), Bayram Aşık (Pen), Gökay Öztürk (Pen), Mert Toraman (Pen.) (Karasu MYO)

Sarı Kart: Bedirhan Kartal, Berkhan Kartal, Hüseyin Balta (Karasu MYO), Tunahan Demir, Eren Büyükkocabaş, Yaşar Kök, Murat Gedik (Teknoloji Fak.)

Kırmızı Kart: Berkhan Kartal (Karasu MYO), Tunahan Demir (Teknoloji Fak.)