Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

05/04/2018 tarihinde oynanan Öğrenci Ligi maç sonuçları;

Pamukova MYO: 2 – Karasu MYO: 4

Hakem: Batuhan Güz

Pamukova MYO: Musa** Emre** Berk** Ömer** Kamil** Süleyman** Beytullah** Sedat** Tamer** Enes**

Antrenör: Ahmet Cömert

Karasu MYO: Fatih*** Hüseyin*** Berkant*** Bedirhan*** Hüseyin B*** Gökay**** Yunus*** Tufan*** Batuhan** Musa** Eren**

Antrenör: İsmail Kaçmaz

Goller: Kamil Kaan Sevinç (30.dk), Emre Aydemir (75.dk) (Pamukova MYO), Gökay Öztürk(48-80-85.dk), Bedirhan Kartal (60.dk) (Karasu MYO)

Sarı Kart: Bedirhan Kartal, Berkan Kartal, Fatih Mehmet Toraman, Hüseyin Balta (Karasu MYO), Kamil Kaan Sevinç, Berk Sezai Şahin, Beytullah Özmen, Musa Balaban, Emre Aydemir (Pamukova MYO)

Kırmızı Kart: Musa Balaban (Pamukova MYO)

Akyazı MYO: 3 – Geyve MYO: 2

Hakem: Ömer Faruk Kılıç

Akyazı MYO: Mustafa** Taha*** Fatih*** Burak*** Mustafa Ç** Ufuk*** Mert*** Utku*** Oğuzhan** Berat***

Antrenör: Yusuf Şahinoğlu

Geyve MYO: Gökhan** Eyüp** Bayram** Erdal** Yılmaz** Onur** Emrah** Ömer** Ahmet** Yusuf**

Antrenör: Egemen Karaca

Goller: Utku Aladağ (20-44.dk), Mert Özkan (77.dk) (Akyazı MYO), Onur Kaya (30.dk), Emrah Çapkınlar (59.dk) (Geyve MYO)

Sarı Kart: Taha Dere, Ufuk Kara, Berat Sayılı (Akyazı MYO), Onur Kaya, Ahmet Kurt, Bayram Tokgöz (Geyve MYO)

Hukuk Fak. : 4 – Tıp Fak. : 2

Hakem: Duygu Genç

Hukuk Fak. : İkbal*** Sefa*** Özgür*** Umut*** Ümit*** Atilla***Hüseyin*** Emre***

Antrenör: Egemen Karaca

Tıp Fak. : Mustafa** İbrahim** Zakir** Tunahan** Osman** Sami** Ümit** Muhammet** Mazlum** Batuhan**

Antrenör: Yücel Demir

Goller: Hüseyin Atasoy (21.dk), Umut Sertkaya (38.dk), Sefa Koç (76.dk), Atilla Akkuş (86.dk) (Hukuk Fak.), Ümit Soydaş (80.dk), Tunahan Ekşi (82.dk) (Tıp Fak.)

Sarı Kart: Özgür Aytekin (Hukuk Fak.)

Hendek Eğitim Fak.: 3 – İşletme Fak. : 0

Hakem: Uğur Muslu

İşletme Fak. : Emre** Emirhan** Abdulrahim** Hamit** Burak** Masse** Johnas** Mehemed**

Antrenör: Yalçın Yayla

Hendek Eğitim Fak. : Yaşar** Fikret** Fatih** Hüseyin** Burak** Özgür** Bekir** Enes**

Antrenör: Ömer Faruk Gökmen

Goller: Fikret Kıran (35.dk), Hüseyin Yılmaz (75.dk), Bekir Ağaç (86.dk) (Hendek eğitim Fak.)

Mühendislik Fak. : 4 – Turizm Fak. : 1

Hakem: Barış Uzun

Mühendislik Fak. : Yusuf*** Hamzatu*** Alperen*** Gökay*** Özkan*** Amer*** Enes*** Ahmet*** Hüseyin*** Furkan*** Fevzettin***

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Turizm Fak. : Tugay** Yasin** Abdullah** Emre** İbrahim** Bünyamin** Uğur** Lavdim** Oğuzhan** Ensar** Ali**

Antrenör: Yüce Taş

Goller: Enes Yartaşı (33-43.dk), Gökay Altun (44.dk), Amer Raugui (65.dk) (Müh. Fak.), Tugay Arıcan (62.dk) (Turizm Fak.)

Öğrenci Ligi Puan Durumu için tıklayınız

10/04/2018 Salı günü oynanacak çeyrek final maçları;

Maç Saat: 12:00 Mühendislik Fak. & Hendek MYO

Maç Saat: 13:00 Teknoloji Fak.  &  Turizm Fak.

Maç Saat: 14:00 Karasu MYO  &  Akyazı MYO

Maç Saat: 15:00 İlahiyat Fak.  &  Sapanca MYO