Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

28.03.2018

Kırkpınar Tur. MYO: 2                     Bilgisayar Bil. Bil. Fak. : 1

Saha               : Kampüs Arena                               Hakem: Duygu Genç

Kırkpınar Tur. MYO: Muhammed** Can** Ömer** Emirhan** Murat** Hami* Oğuzhan**

Antrenör: İsmet Bahadır

Bilgisayar Bil. Bil. Fak. : Mamudu** Ali** Recep** Burak** Ahmat** Yasin** Efsal** Murat** Harun** Hasan** Muhammet** Sedat**

Antrenör: Abdullah Sevin

Goller: Emirhan Kölekçi (15-70.dk) (Kırkpınar Tur. MYO)

Sarı Kart: Emirhan Kölekçi, İ. Hami Doruk, Oğuzhan Gürses (Kırkpınar tur. MYO)

KIRKPINAR TUR. MYO GALİP

Kırkpınar Tur. MYO büyük çekişmeli geçen maçı Emirhan Kölekçi’nin iki güzel golü ile maçı kazandı ve hanesine 3 puan yazdırdı.

Fen Edebiyat Fak. : 5                 Turizm Fak. : 4

Saha: Kampüs Arena                      Hakem: Sinem Çetin

Fen Edebiyat Fak. : Tayfun*** Ramazan*** Onur*** Berkay*** Emre*** Ahmet*** Halil*** Bekir*** Göktürk*** Furkan*** Yasin*** Ertuğrul***

Antrenör: Yakup Güneş

Turizm Fak. : İbrahim** Tugay** Ensar** Mehmet** Abdullah** Oğuzhan** Emre** Ali** Bünyamin** Tugay Ö**

Antrenör: Yüce Taş

Goller: Berkay Tay (18.dk), Onur Üngördü (49.dk), Ramazan Apak (53.dk), Emre Aykaç (66.dk) Ahmet Nurkaya (75.dk) (Fen Edebiyat Fak.), Emre Çiftçi (52-60.dk), Abdullah Selçuk (79-89.dk) (Turizm Fak.)

Sarı Kart: Onur Üngördü, Ramazan Apak (Fen Edebiyat Fak.)

Kırmızı Kart: Onur Üngördü (Fen Edebiyat Fak.)

EDEBİYAT KENDİNE GELDİ

Günün maçı karşılıklı ataklar ve güzel savunma ile seyircileri keyiflendirirken ligin başlarında formsuz görünen Edebiyat bambaşka bir şekilde mücadele etti. Ve galibiyeti hak etti.

Mühendislik Fak. : 4             Sağlık Hiz. MYO : 0

Saha               : Kampüs Arena                   Hakem: Barış Uzun

Mühendislik Fak. : Fevzettin*** Ahmet*** Hüseyin*** Furkan*** Alperen*** Özkan*** Gökay*** Kubilay*** Enes*** Hamzatu*** Amer*** Yusuf***

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Sağlık Hiz. MYO : Enes** Murat** Mustafa** Ali** Recep** Emre** Ferhat**

Antrenör: Ali Yıldırım

Goller: Alperen Sayın (44-65.dk), Ahmet Karabacak (49.dk), Amer Raougui (53.dk) Mühendislik Fak.

Sarı Kart: Furkan Tekneci (Mühendislik Fak.), Mustafa Kurt (Sağlık Hiz. MYO)

MÜHENDİSLER ZİRVEDE

Mühendisler Hasan Mıtıncık yönetiminde namağlup yoluna devam ediyor. Alperen 44 ve 65 de attığı iki şık golle farklı galibiyete destek veren ve maçın adamı olan oyuncu oldu. Mühendisler 4 gol atarak liderliğinin sürdürdü ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Teknoloji Fak. : 3            Siyasal Bil. Fak. : 0

Saha: Kampüs Arena                      Hakem: Sinem Çetin

Teknoloji Fak. : Cihan*** Kaan*** Ahmet*** Yaşar*** Ferhat*** Eren*** Tunahan*** Murat*** Hüseyin*** Yusuf*** Emre***

Antrenör: Tuncay Yurt

Siyasal Bil. Fak. : Ayberk** Ahmet** Selçuk** Aydın** Hüseyin** Bünyamin** Furkan** Serkan** Yasin** Abdullah** Okan** Berkant** Arafat**

Antrenör: Bünyamin Sancaktutar

Goller: Tunahan Demir (20.dk), Eren Büyükkocabaş (80.dk), Hüseyin Aydın (88.dk) (Teknoloji Fak.)

Sarı Kart:

TEKNOLOJİ GRUPTAN ÇIKTI

Gruptaki tüm maçlarını kayıpsız oynayan Teknoloji rakiplerinin önünde puan farkı ile gruptan çıktı yoluna devam ediyor.

Kaynarca S. S. MYO : 0          Hendek MYO : 4

Saha: Kampüs Arena                      Hakem: Duygu Genç

Kaynarca S. S. MYO : İsmail** Emirhan** Murat** Ogün** Burak** Arda** Özgür** Salih** Uğurcan** Alper** Serkan**

Antrenör: İbrahim Aydınlı

Hendek MYO : Onur*** Oktay*** İbrahim*** Eren*** Mehmet*** İsmail**** Refik*** Selman*** Metehan** Soner** İlker**

Antrenör: Yılmaz Bekliyen

Goller: İsmail Yiğit (20-25-75.dk), Mehmet Ali Eser (37.dk) Hendek MYO

Sarı Kart: Murat Topçu (Kaynarca MYO), Refik Bahadır, İbrahim Görmez (Hendek MYO)

HENDEK MYO İYİ YOLDA

Hendek MYO ligin başındaki durgunluktan kurtulmuş ve usta ayaklar görevini yapmaya başlamış. Yılmaz Bekliyen’in zamanında müdahaleleri ve uyarıları takımı iyi yönde etkiledi.

Birbirinden güzel 4 gol ve İsmail Yiğit’in formu maçın kazanılmasının en büyük etkeni 4 gol ve 3 puan Hendek MYO nun.