Öğr. Gör. Dönmez’e Tasarım Ödülü

13.05.2019

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğr. Gör. Güner Dönmez, Banyo Mobilyası ve Vitrifiye Tasarımı kategorisinde Gümüş Ödül’e layık görüldü.

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğr. Gör. Güner Dönmez,  uluslararası A’Tasarım Ödülleri ve Yarışması (A’Design Award and Competition) Banyo Mobilyası ve Vitrifiye Tasarımı kategorisinde Gümüş Ödül’e layık görüldü.

Öğr. Gör. Dönmez’in “Mono” adlı yumuşak yüzeyi ve ince çizgileri ile yoğun iş hayatında fiziksel ve zihinsel yorgunluktan kurtulmanın en kolay yolu olduğu fikrine dayanarak tasarladığı çalışması, 106 ülke ve 98 farklı tasarım disiplininden yarışmaya katılan adaylar arasından ödüle layık görüldü.

Ödül Töreni, önümüzdeki aylarda İtalya’da yapılacak.

13.05.2019 – YC