Nefesim ve Ben Eğitimi

28.07.2023

Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi işbirliği ile “Nefesim ve Ben” adlı eğitim düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Nefesim ve Ben” adlı eğitim 26 Temmuz Çarşamba günü Sapanca Uygulamalı Otelinde gerçekleştirildi. Eğitime Yoga eğitmeni ve Nefes Uzmanı Nejla Ceylan Özveren katıldı.

nefesin hızı, derinliği, ritmi ile yaşam konusu üzere bilgiler veren Özveren, Olaylara verilen tepkilerin asıl kaynağının sığ, yüzeysel, endişeli nefes kalıpları olduğunu söyledi. Özveren, katılımcılara kendi nefeslerini analiz etmelerini sağlayan teknikler konusunda fikirler vererek, katılımcılara nefes pratiği yaptırdı.

Özveren, nefes analizi sonrası katılımcıların deneyimlerini dinleyerek ve soruları cevaplandırdı.