Milletvekillerinden SAÜ’ye Ziyaret

Milletvekillerinden SAÜ’ye Ziyaret
28.08.2012
428
A+
A-

Sakarya Milletvekilleri Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret ederek üniversitede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik ve Ali İhsan Yavuz, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret ederek üniversitede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik ve Ali İhsan Yavuz, Sakarya Üniversitesi’ne ziyarette bulundu. Milletvekilleri, Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’tan bilgi aldı.

Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ve Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesi’nin sorunları ve nasıl bir yol izleyeceği konusunda Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’tan bilgi alan milletvekilleri Sakarya Üniversitesi’ne bu konuda gereken desteği vereceklerini söyledi.

Milletvekillerini Sakarya Üniversitesi’nde görmekten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, milletvekillerinin üniversiteye ve Sakarya’ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

28/08/2012 – YC


428 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.