Gök Gürültülü

Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’ten Rektör Savaşan’a Ziyaret

08.08.2018

Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ay Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çiğdem Erdoğan Atabek, Rektör Savaşan’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Fatih Savaşan, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’e teşekkür etti.

Rektör Savaşan ve Milletvekili Atabek, ziyarette üniversite ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

08-08-2018 / ST