“Mezunumuz Anlatıyor” Söyleşisinin konuğu ShiftDelete.Net’in kurucusu Hakkı Alkan oldu

“Mezunumuz Anlatıyor” Söyleşisinin konuğu ShiftDelete.Net’in kurucusu Hakkı Alkan oldu
05.03.2024
493
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü iş birliği ile düzenlenen “Mezunumuz Anlatıyor” etkinliğinin bu haftaki konuğu ShiftDelete.Net’in kurucusu Hakkı Alkan oldu. Girişimcilik ve teknolojik gelişimin geleceğini değerlendirirken tecrübelerinden yola çıkarak SAÜ’lü öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İş hayatına eğitim aldığı SAÜ’de başlayan daha sonra ShiftDelete.Net’de teknoloji editörlüğü yaparak profesyonelleşene Hakkı Alkan, “ShiftDelete.Net o kadar popüler hale geldi ki istatistikleriyle Türkiye’deki diğer teknoloji yayınlarından daha fazla izleniyor. Ayrıca daha fazla istihdam imkânı sağlıyoruz. Girişimcilik, sürdürülebilirlik, kadın ve teknoloji ve diğer teknoloji alanlarında ShiftDelete.Net yayın faaliyetlerini sürdürüyor. Yayıncılık alanında Türkiye’de birinciyiz, dünyada da en iyilerinden bir tanesiyiz. Uluslararası yayınlarımız da devam ediyor” dedi.

Yapay zekânın zaman içerisinde giderek geliştiğini, bu gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini ve girişimci olmak isteyenlerin bu konuya daha çok önem vermesini söyleyen Alkan, “Yapay zekâyı mutlaka bütün işlerinizde kullanmaya çalışın. İşlerinizi yapay zekâ ile yaptığınız sürece rekabet edebilir bir startup’a sahip olabilirsiniz. Kendi süreçlerinize dâhil edip değerlendirin” tavsiyesinde bulundu.

Projesi olan öğrencileri ve girişimcileri her zaman desteklemeye hazır olduğunu belirten Alkan, hazırlanmış bir projeye ücretsiz olarak reklam ve tanıtım imkanı sağlayacağını öğrencilerle paylaştı.

Etkinlik soru-cevap kısmıyla sona erdi.

 

 

 

 

 
493 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.