Medya Günleri

Medya Günleri
17.04.2013
656
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Medya Günleri’ isimli etkinliğin ilk gününde Oyuncu Recep Aktuğ konuşmacı olarak katıldı.

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Medya Günleri’ isimli etkinlik SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Birçok dizi ve filmde oyunculuk yapan ve son dönemde Aşk-ı Memnu ve Fetih 1453 filmlerinde aldığı rol alan Recep Aktuğ, “Genelde kötü adam karakterlerini oynadığım için halktan kötü adam olarak muamele görüyorum. Aslında bu hoşuma gidiyor. İşimi iyi yapmışım ki halk tarafından kötü adam olarak benimsenmişim” diye konuştu.

Müzik tarzıyla da Türk müziğindeki boşlukları doldurduğunu dile getiren Aktuğ, “Benim şarkılarım ezber bozan şarkılar. İnsanlar otuz beşinden sonra sakin ve dingin seslerden hoşlanıyor. Bu yüzden de herkesin kulağının alışmadığı şarkılar yapıyorum” dedi.

Öğrencilere birkaç tavsiyede de bulunan Aktuğ, “Hayatınızda örnek aldığınız birileri olacaktır elbet. Fakat bu örnek alma benzemeye dönüşmesin. Kendiniz olun” diyerek ancak bu şekilde fark yaratılabilecekleri söyledi.

16/04/2013 ÇP


656 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.