Marka Projeleri ve Proje Döngüsü Eğitimleri Verildi

Marka Projeleri ve Proje Döngüsü Eğitimleri Verildi
05.04.2021
10.526
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Teknokent ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından pandemi kuralları dâhilinde MARKA projeleri ve proje döngüsü eğitimleri verildi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı proje uygulama birim başkanı Aziz Onur Aladağ, katılımcılara MARKA tarafından sağlanan destek programları konusunda bilgilendirme, proje döngüsü yönetimi ve KAYS sisteminde proje uygulamaya dair eğitimler verdi.

Cumhurbaşkanlığı On Birinci Kalkınma Planını destekleyici, TR42 bölgesi ve Sakarya Üniversitesi’nin kurumsal kapasitesinin geliştirilmesine yönelik sosyal gelişmeyi destekleme güdümlü AB ve fizibilite programlarının proje döngülerinin anlatıldığı programa Sakarya Üniversitesi’nin yönetici akademisyenleri katıldı.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programda, TR42 düzey bölgesinde ulusal plan ve programlar çerçevesinde bölgenin kalkınması ve rekabet gücü açısından önemli fırsatlardan yararlanılmasına, bölge ekonomisine yönelik tehdit ve risklerin önlenmesine, bölgenin yenilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ile bölgede inovasyon ekosisteminin oluşturulmasına, inovasyon yönetimi becerilerinin ölçülmesi-geliştirilmesini amaçlayan, bölgemizde dezavantajlı gruba giren kadın, çocuk ve genç nüfusun ihtiyaç ve taleplerine uygun yenilikçi çözümlerin geliştirilmesine yönelik destek programları hakkında genel bilgilendirmenin yanı sıra, söz konusu programlara ait projelerin döngü yönetimine ilişkin eğitim MARKA Uzmanı Aziz Onur Aladağ tarafından verildi.

Bilgilendirme ve eğitim sunumu sonrasında Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Şakir Görmüş ve MARKA proje uygulama birimi başkanı Aziz Onur Aladağ’ın takdimi ile katılımcılara yönelik sertifika verildi.

 


10.526 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.