Gök Gürültülü

Malezyalı Mevlana Değişim Programı Öğrencilerine Veda

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde, Mevlana Değişim Programı kapsamında Selangor İslam Üniversitesi’nden (KUIS) gelen Malezyalı öğrencileri için veda töreni düzenlendi.

Malezyalı Mevlana Değişim Programı Öğrencilerine Veda
08.06.2017

Bahar döneminde İlahiyat Fakültesinde eğitim görmek üzere gelen ve ülkelerine dönecek olan Malezyalı öğrencilere yönelik düzenlenen törene SAÜ İlahiyat Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın yanı sıra Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Osman Güman ve Doç. Dr. Mehmet Memiş ile Yrd. Doç. Dr. İhsan Kahveci katıldı.

Törende Selangor İslam Üniversitesi’nden gelen İslam Araştırmaları Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Muhammed Noor Hussin’e ve öğrencilere hediye takdim edildi. Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı’ya üniversitesinden getirdiği hediye ve teşekkür mektubunu takdim eden Dr. Muhammad Noor Hussin, öğrencilerinin SAÜ İlahiyat Fakültesinden çok iyi intibalarla ayrıldıklarını söyledi. Sakarya Üniversitesi ile öğrenci değişimi yapmış olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Dr. Muhammad Noor Hussin, önümüzdeki süreçte bu işbirliğini daha da artırmak istediklerini sözlerine ekledi. Prof. Dr. Ahmet Bostancı da Malezyalı öğrencileri ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını ve ilerleyen yıllarda Malezya’dan ve başka ülkelerden bu tür programlarla daha fazla öğrencisi almayı arzu ettiklerini belirtti.

Selangor İslam Üniversitesi’nden gelen öğrenciler için ayrıca SAÜ İlahiyat Fakültesi tarafından Ramazan öncesinde bir gezi programı organize edildi.

08-06-2017 / ST